Logo Bureau Voor Conceptuele zaken zwart
Home > Wie
a
Surreal businessman standing in cubic room
Z aqua #90BBAD

Onconventioneel, creatief en ondernemend

Bureau voor Conceptuele Zaken ontwikkelt creatieve concepten voor wonen, werken en recreëren in de wereld na morgen. Voor overheden, organisaties en ondernemers die de kwaliteit van leven van mensen en hun omgeving betekenisvol en duurzaam willen verbeteren. Maar die ook voor steeds ingewikkelder uitdagingen staan. Bureau voor Conceptuele Zaken gaat ook een stap verder in het proces; het begeleidt de hele reis van onderzoek tot en met realisatie. Net wat er nodig is.

Wij snappen wat er nodig is om samen te ontwikkelen
B met vingerafdruk licht blauw

Bureau voor Conceptuele Zaken is opgericht door Michel Kolenbrander en voert de creatieve directie over projecten in de rol van concept­ontwikkelaar, regisseur en creative facilitator. Daarnaast is er de Conceptkamer.

Conceptontwikkelaar Michel Kolenbrander
Knutselen

Conceptontwikkelaar

 

Bureau voor Conceptuele Zaken ontwikkelt vanuit de eigen verbeeldingskracht het creatieve bronidee. Gebaseerd op onderzoek en een gezamenlijk met de klant en andere stakeholders ontwikkelde visie en strategie waarbij de eindgebruiker centraal staat.

 

Regisseur

 

Bureau voor Conceptuele Zaken geeft vorm aan het product en/of het proces. Soms is het proces het product, soms een omgeving, soms een moment, soms een fysieke ervaring, soms een community.

 

Regisseur Michel Kolenbrander 2022 7
Waarderingsformulier DSC6319
Michel Kolenbrander

Creative facilitator

 

Bureau voor Conceptuele Zaken snapt wat er nodig is om samen te werken en te verbinden en heeft het vermogen alle stakeholders te betrekken op een creatieve manier die het project verder helpt en die hen het gevoel geeft ertoe te doen, zichzelf te kunnen zijn.

 

Een concept is pas geslaagd als de realisatie klopt met de plek, de mensen en de ecologie; dat is de authenticiteit waar Bureau voor Conceptuele Zaken voor staat.

 

Bureau voor Conceptuele Zaken is onconventioneel, creatief en ondernemend. Om te komen tot het ultieme resultaat maakt Bureau voor Conceptuele Zaken gebruik van alles wat hoofd, hart en intuïtie te bieden hebben. Het gaat om het samen creëren van die bijzondere en duurzame plek waar mensen zich na morgen ook nog thuis zullen voelen.

Gevel Hotel 171 Rotterdam ClaireDroppert CD_L1396