Logo Bureau Voor Conceptuele zaken zwart
Home > Wat
a
Plein met boom
B met vingerafdruk groen

Wij lopen niet weg voor ingewikkelde vragen

Bureau voor Conceptuele Zaken loopt niet weg voor ingewikkelde vragen. Hoe leven, werken, wonen, recreëren mensen in de wereld na morgen? Hoe richten ze hun leefomgeving in? Wat hebben ze nodig om zichzelf te kunnen zijn en een sense of belonging te kunnen ervaren? En wat heeft die leefomgeving nodig? Wat is er nodig om niet alleen nu, maar ook morgen en na morgen kwaliteit van leven te realiseren?

Een sense of belonging die mensen verbindt, met elkaar en met de plek

Gevel Hotel STROOM Rotterdam

Meester in het creëren van concepten voor onze fysieke leefomgeving;

 

Bureau voor Conceptuele Zaken is meester in het creëren van concepten voor onze fysieke leefomgeving; bijzonder, passend, eigen en duurzaam. Soms met een vleugje gekte, net buiten de lijntjes. Bureau voor Conceptuele Zaken geeft een plek betekenis en geeft mensen een plek die meer is, die ze een sense of belonging geeft, die ze verbindt, met elkaar en met de plek. Die ze een thuis geeft, een gevoel tot rust te mogen komen en zelf vorm te mogen geven aan hoe het anders kan. Die ze doet blijven en die ze doet terugkomen.

Onderzoek naar historie, plek en visie. Participatie, ophalen dromen, ideeën, meningen, ontwikkelen creatieve concepten

Maquette Bureau voor conceptuele zaken
Kasteel De Hooge Vuursche Bas Uijlings fotografie H683

Gisteren, vandaag, morgen en overmorgen komen samen

 

In een concept van Bureau voor Conceptuele Zaken stolt de tijd; gisteren, vandaag, morgen en overmorgen komen samen in een hele eigen, onderscheidende vorm die naadloos past bij die ene plek. Dat kan een gebouw, wijk, park, of rivier zijn; overal waar mensen wonen, werken en recreëren is er behoefte aan opnieuw kijken, voelen, luisteren en vervolgens samen vormgeven.

Die plek biedt zo een houvast, een adempauze. Geeft betekenis, plezier en bezinning. De plek is een tastbaar icoon geworden, van verbinding, creativiteit en duurzame kwaliteit. Het is waar je wilt zijn, blijven en terugkomen.